Kaiken alussa oli Curly Girl

Curly Girl liittyy vahvasti siihen, miksi kirjoitan tätä blogia. Sehän on vapaasti selitettynä metodi, jossa käytetään tietynlaisia shampoita ja hiustenhoitotuotteita, jotka aikaan saa sen, että hius palaa ikään kuin normaaliin tilaansa ja monella se tarkoittaa hiusten kihartumista. Pitihän sitä kokeilla! Muistan ajatelleeni samaan aikaan, että kuinka jännää on, että ihmisellä voi olla joku ominaisuus, joka on ikään kuin piilossa ja sitten, kun se löytyy, ominaisuus onkin todella luonnollinen ja aito osa itseä, sen olemassa olosta ja tarpeellisuudesta ei ole vain tiennyt. Ajattelin samaan aikaan, että olisi kiva kirjoittaa blogia. Olin miettinyt sitä jo joskus aiemminkin. Ajatus blogin kirjoittamisesta tuntui kuitenkin edelleen vieraalta. Curly Girliä minusta ei tullut, mutta näiden Curly Girl -oivallusten myötä kirjoittelen tätä blogia ajatuksin, että kirjoittaminen voisi olla itselle ominainen asia, joka täytyy ainakin kokea.

Tätä blogia kirjoitan ennen kaikkea potentiaalisille asiakkailleni, koska haluaisin olla helposti lähestyttävä. Haluaisin, että pystyt arvioimaan, voisinko olla sinulle sopiva avustaja. Lisäksi minulla on halua tehdä asianajajan ammatista tunnettavampaa. Ammattiin liittyy paljon vääriä mielikuvia ja suorastaan tietämättömyyttä, mitä en ihmettele. Alan ymmärtämistä hankaloittaa mm. hankalasti avautuva ammattinimikkeistö ja se, että tehtäväkenttä on todella laaja-alainen. Toivon omalta osaltani voivani tehdä alaamme paremmin ymmärretyksi ja saada ehkä jonkun jopa innostumaankin tästä omasta mielestäni vaativasta, mutta erittäin antoisasta asiakaspalveluammatista. Tietysti toivon, että blogista löytyisi tarpeellista tietoa selkeästi kerrottuna.

Myös tosielämän epäkohdat, joita kohtaan työssäni, tuntuvat tarvitsevan jonkunlaisen alustan, jossa niitä voi käsitellä. Epäkohdat tarvitsevat näkyvyyttä, jotta asiat voisivat muuttua ja tarvittavia lainmuutoksia saataisiin aikaan. Uskoisin blogin palvelevan ainakin omaa tarvettani tuoda näitä epäkohtia esiin.