Kun kiire on saatu juoksemalla kiinni

Tervetuloa vuosi 2022 ja samalla käynnistyy Asianajotoimisto Luckylaki Oy:n kolmas toimintavuosi. Kaksi vuotta on mennyt ihan liian nopeasti ja käytännössähän koko aika on ollut yhtä koronaa. Ja juoksua. Kolmas vuosi starttaa innollisissa tunnelmissa tarkoittaen onnellisuutta ja kiitollisuutta tähänastisesta ja myös uusia ideoita.

Vaikka olen kokenut kovasti tarvetta työntekijälle, olen päättänyt lasteni ollessa vielä pieniä edelleen mennä nykyisellä yhden naisen kokoonpanolla. En koe, että pystyisin tässä vaiheessa huolehtimaan työntekijästä ja työnantajan roolista niin hyvin, kuin siitä kuuluu huolehtia. Kesäksi aion ottaa kesätyöntekijän ja harjoitella sillä tavalla näitä palkkaamisasioita. Harjoittelija on jo valittu ja odotan sitäkin ajanjaksoa innolla. Koska aion pärjätä ainakin toistaiseksi yksin (unohtamatta tietenkään ihanaa yhteisöämme eli Ratinalakia), joka päivä on omilla valinnoilla pidettävä huolta myös omasta hyvinvoinnista ja siitä, että pystyn palvelemaan asiakkaitani hyvin. Uudenvuoden lupauksiin kuuluvat mm. mikrotauot ja kouluttautumiseen panostaminen. Sopivaa vastaanotettavan työn sekä työnteon määrää on jatkuvasti arvioitava.

Ensi viikolla on tarkoitus ottaa uusia kuvia nettisivuille ja muitakin pieniä suunnitelmia minulla on täksi vuodeksi. Tällä hetkellä uudet ideat keskittyvät erityisesti siihen, että haluaisin innostaa ja rohkaista myös muita yrittämään. Samalla on tarkoitus kehittää Ratinalakia tekemällä päivittäisestä työnteosta yhä sujuvampaa ja innostavampaa.

Toivottavasti korona hellittäisi tarjoten meille kaikille mahdollisuuden hyödyntää täyden potentiaalimme. Minusta unelmointi kannattaa joka päivä ja se kirkastaa sitä, kuka on ja mitä elämältä haluaa. Olen oppinut ja yritän muistaa, että kiirekin on merkki siitä, että on muistettava teroittaa itselleen sitä, mikä on tärkeää ja eniten merkityksellisistä. Ei se silti aina helppoa ole! Upeaa alkanutta vuotta jokaiselle lukijalle!